当前位置:雅思无忧 > 雅思口语 > 正文

2021年1-4月雅思口语新题答案解析:购买后觉得开心的东西

更新:2021年09月23日 22:32 雅思无忧

雅思考试主要是通过对考生听、说、读、写四个方面英语能力的考核,综合测评考生的英语沟通运用能力,实现“沟通为本”的考试理念。对于雅思考生来说,也有很多考试难点和政策盲区需要帮助解答。今天雅思无忧网小编准备了文章2021年1-4月雅思口语新题答案解析:购*后觉得开心的东西,希望通过文章来解决雅思考生这方面的疑难问题,敬请关注。
2021年1-4月雅思口语新题答案解析:购买后觉得开心的东西

推荐:

雅思口语考试又迎来了换题季,相信你一定非常期待,有哪些新题更新进来呢?今天小编给大家整理了2021年1-4月雅思口语part2新题解析:购*后觉得开心的东西,希望能够帮助大家更好的 口语考试,一起来看看吧!

Describe a thing you bought and felt pleased about.

You should say:

What you bought

Where you bought it

What it is for

And explain why you felt pleased about it.

Something I bought and felt really happy with is a new bike. I love cycling and I’m a member of a cycling club and we go out every weekend outside of the city to the amazing countryside there on long bike rides as a big group. I used to have a mountain bike with big tyres which I really liked, but I recently changed it for a road bike with slimmer frame and tyres, and it’s amazing. I feel really good about this purchase because it’s such a great bike, so much easier to ride and so much better on the roads. It’s dark grey and looks quite cool actually. It’s also a very good and famous brand of bike, so I am sure it’s pretty good quality and will last a really long time. The brakes are top of the range and the gears are a special type of gears that cyclists use for all sorts of different terrain, from steep mountain roads to very flat city streets. It’s good to have this level of control when you are cycling on all sorts of different types of roads, in and outside of the city. The seat is also a special design which enables the air to flow through it so you don’t sweat or get too hot when you are cycling uphill. So, all in all, I’m really pleased with this purchase, and I am happy I took the time and energy and money to invest in a really good quality bike. It makes my weekends with the cycle club a lot more enjoyable, to be honest, and it’s always nice to buy new things related to a hobby you have.

题目解析:

本题属于旧题回库,在2021年9-12月的题库中曾出现过这道题。题目中有两个关键词:something you bought和pleased。所以这个东西必须是你自己*的,而且得到后觉得很开心。素材来源很广泛,很多女生*的化妆品或者偶像周边,男生*到一双*版的球鞋和最新的游戏机等等,都可以被用来扩展。

重点词汇和短语:

tyre:轮胎

slimmer frame:形容车身框架比较轻便

brake:刹车

top of the range:(同类产品中)最昂贵的,最高价的

gear:齿轮

terrain:地形,地势

以上就是雅思无忧网为您准备的访问雅思无忧网(https://www.yasi.cn/),了解更多雅思考试新消息,新动态。

雅思培训
免责声明:文章内容来自网络,如有侵权请及时联系删除。
推荐阅读
标签 - 专题
  鲁ICP备18049789号-14

2022雅思无忧网版权所有 All right reserved. 版权所有

警告:未经本网授权不得转载、摘编或利用其它方式使用上述作品