当前位置:雅思无忧 > 雅思口语 > 正文

2021年1-4月雅思口语新题答案解析:儿时得到的玩具

更新:2021年09月23日 23:37 雅思无忧

雅思考试主要是通过对考生听、说、读、写四个方面英语能力的考核,综合测评考生的英语沟通运用能力,实现“沟通为本”的考试理念。对于雅思考生来说,也有很多考试难点和政策盲区需要帮助解答。今天雅思无忧网小编准备了文章2021年1-4月雅思口语新题答案解析:儿时得到的玩具,希望通过文章来解决雅思考生这方面的疑难问题,敬请关注。
2021年1-4月雅思口语新题答案解析:儿时得到的玩具

推荐:

雅思口语考试又迎来了换题季,相信你一定非常期待,有哪些新题更新进来呢?今天小编给大家整理了2021年1-4月雅思口语part2新题解析:儿时得到的玩具,希望能够帮助大家更好的 口语考试,一起来看看吧!

Describe a toy you got in your childhood. (2020年1-4月/2021年9-12月)

You should say:

what it was

when you got it

how you got it

and explain how you felt about it

One of my favourite toys was a train set. Actually I still have it today. Well… I mean, it is still at my parents’ house in my hometown. It’s a brand of train set that is called Hornby, which is quite famous. It’s not only a toy, actually, some *s also have Hornby train sets and if they have the space in their homes they build an entire landscape of mountains, trees, sometimes *all towns and stations, that the train track goes around. It’s an electric train set you see, with different engines and carriages. I’m still very fond of it today, although it is in its box in pieces and it isn’t set up anywhere.

I got given the train set for my 11th birthday by my mum and dad. I remember feeling really excited when I received it and my dad and I spent hours setting it up in the attic room above the house. I loved playing with it and I still have really happy memories of it to this day.

In fact, I was thinking about it recently, and I decided that if I have a child one day, especially a boy, I might give him the train set to pass this gift down through the generations.

题目解析:

本题属于旧题回库,从2021年到2021年,每年都会出现。

Hornby train set:这是一个在国外非常著名的火车模型玩具品牌,而且很有历史价值,非常值得收藏。

carriage:车厢

attic room:阁楼

pass this gift down through the generations:代代传承

1. Why do you think some parents buy lots of toys for their kids instead of spending more time with them?

Some parents think that children should be given everything they want, and also if they do not have much time to spend with their children they try to compensate by buying them gifts all the time.

2. What are some of the differences between the toys kids play with nowadays and those they used to play with in the past?

One of the main differences is that children today play a lot with tablets, phones, you know, mobile devices. Whereas in the past they did not really have these forms of entertainment. Kids would read more, play with physical toys more, things like this.

3. Are there any kinds of electronic games or computer games that can have educational benefits for young children?

Yes, there are lots actually. There are some real benefits to playing games on tablets and some games are quite educational, related to learning vocabulary in foreign languages, or even one’s own language, number games and all sorts of things like this. Electronic games can be great, but parents must be careful to not allow children to get too attached or even addicted to such devices.

以上就是雅思无忧网为您准备的访问雅思无忧网(https://www.yasi.cn/),了解更多雅思考试新消息,新动态。

雅思培训
免责声明:文章内容来自网络,如有侵权请及时联系删除。
推荐阅读
标签 - 专题
  鲁ICP备18049789号-14

2022雅思无忧网版权所有 All right reserved. 版权所有

警告:未经本网授权不得转载、摘编或利用其它方式使用上述作品