今天雅思无忧小编整理了雅思A类阅读做题时间如何分配呢?相关信息,希望在这方面能够更好的大家。
本文目录一览:

2023年4月14日场雅思A类阅读机经预测
您好,我是专注留学考试规划和留学咨询的小钟老师。在追寻留学梦想的路上,选择合适的学校和专业,准备相关考试,都可能让人感到迷茫和困扰。作为一名有经验的留学顾问,我在此为您提供全方位的专业咨询和指导。欢迎随时提问!
对于4月份想去考雅思的同学,其实可以和小钟老师一起来看看2023年4月14日场雅思A类阅读机经预测,希望可以帮到你们。
雅思阅读文章题目 Typography Introduction of Printed books
重复年份 20230312 20230127
雅思阅读题材 发展史
雅思阅读题型 判断4+雅思阅读填空9
雅思阅读文章大意 活字印刷的历史。两个德国人去Italy的一个地方,后来又搬去了罗马,之后很多商人就开始注意到印刷的潜在经济价值。
参考答案:
雅思阅读判断题:
1. Early books have many errors – F
2. 活字印刷里就记得在M**某个地方只有富人才*得起书– T
3. 刚开始printing的书,插图illustration – T
4. Business man in Roma begin to notice the value of printing can make money F
雅思阅读雅思阅读填空题:
5. 类似流程图从上往下一步步说怎么印刷
6-7. Assembling Fonts: sheet of paper
8. 第1版是用来更正错误的proof reading
9. types……pages are in right sequence
10. Local newspapers做宣传
11-12. 问两种印刷方法的单词: binding and simulating
13. They lived very near to the book industry
雅思阅读文章题目 Fluoridation in the water
重复年份 20230312 20230719 20230119
雅思阅读题材 医疗健康
雅思阅读题型 雅思阅读选择题3+判断6+句子雅思阅读填空5
雅思阅读文章大意 本文讲述了氟化物添加对健康影响。对要不要对饮用水进行氟化处理,学者有两派不同的意见。
部分参考答案:
雅思阅读选择题:
1. How hot is the area A
2. People should not be forced to take compulsory medication
3. To demonstrate that scientists’ finding will be influenced by social factors
雅思阅读判断题:
4. 待补充
5. Science should not decide policy
6. Scientific and social factors should be separated No
7. Many sociologist ignore S’s study
8. S work was not emphasized by sicnetists outside the northern America NG
9. Both supporters and opponents have made valid argument. YES
雅思阅读填空题:
10. Science is objective and unbiased
11. Can be affected by social factors
12. Scientific discovery cannot be understood at first
13. Cautious action is not necessary
14. People should have the right to choose
雅思阅读文章题目 Undergraduate students study dramas
重复年份 20230331 20231018
雅思阅读题材 人文社科
雅思阅读题型 暂无
雅思阅读文章大意 文学专业学生的课程指南,提到了让学生观看英国不同时期剧院中的戏剧,并列举了不同时期四种剧院的特点。
参考阅读:
Medieval period
Main article: Medieval theatre
By the medieval period, the mummers' plays had developed, a form of early street theatre associated with the Morris dance, concentrating on themes such as Saint George and the Dragon and Robin Hood. These were folk tales re-telling old stories, and the actors travelled from town to town performing these for their audiences in return for money and hospitality.
Renaissance: Elizabethan and Jacobean periods
The period known as the English Renaissance, approximately 1500—1660, saw a flowering of the drama and all the arts. The two candidates for the earliest comedy in English Nicholas Udall's Ralph Roister Doister (c. 1552) and the anonymous Gammer Gurton's Needle (c. 1566), belong to the 16th century.
During the reign of Elizabeth I (1558–1603) and then James I (1603–25), in the late 16th and early 17th century, a London-centred culture, that was both courtly and popular, produced great poetry and drama. The English playwrights were intrigued by Italian model: a conspicuous community of Italian actors had settled in London. The linguist and lexicographer John Florio (1553–1625), whose father was Italian, was a royal language tutor at the Court of James I, and a possible friend of and influence on William Shakespeare, had brought much of the Italian language and culture to England. He was also the translator of Montaigne into English. The earliest Elizabethan plays includes Gorboduc (1561) by Sackville and Norton and Thomas Kyd's (1558–94) revenge tragedy The Spanish Tragedy (1592), that influenced Shakespeare's Hamlet.
17th and 18th centuries
Aphra Behn was the first professional English woman playwright.
During the Interregnum 1649—1660, English theatres were kept closed by the Puritans for religious and ideological reasons. When the London theatres opened again with the Restoration of the monarchy in 1660, they flourished under the personal interest and support of Charles II. Wide and socially mixed audiences were attracted by topical writing and by the introduction of the first professional actresses (in Shakespeare's time, all female roles had been played by boys). New genres of the Restoration were heroic drama, pathetic drama, and Restoration comedy. Notable heroic tragedies of this period include John Dryden's All for Love (1677) and Aureng-zebe (1675), and Thomas Otway's Venice Preserved (1682). The Restoration plays that have best retained the interest of producers and audiences today are the comedies, such as George Etherege's The Man of Mode (1676), William Wycherley's The Country Wife (1676), John Vanbrugh's The Relapse (1696), and William Congreve's The Way of the World (1700). This period saw the first professional woman playwright, Aphra Behn, author of many comedies including The Rover (1677). Restoration comedy is famous or notorious for its sexual explicitness, a quality encouraged by Charles II (1660–1685) personally and by the rakish aristocratic ethos of his court.
Victorian era
A change came in the Victorian era with a profusion on the London stage of farces, musical burlesques, extravaganzas and comic operas that competed with Shakespeare productions and serious drama by the likes of James Planché and Thomas William Robertson. In 1855, the German Reed Entertainments began a process of elevating the level of (formerly risqué) musical theatre in Britain that culminated in the famous series of comic operas by Gilbert and Sullivan and were followed by the 1890s with the first Edwardian musical comedies. W. S. Gilbert and Oscar Wilde were leading poets and dramatists of the late Victorian period.[16] Wilde's plays, in particular, stand apart from the many now forgotten plays of Victorian times and have a much closer relationship to those of the Edwardian dramatists such as Irishman George Bernard Shaw and Norwegian Henrik Ibsen.
雅思阅读文章题目 Unique golden textile
重复年份 20230421 20231121
雅思阅读题材 工业
雅思阅读题型 小标题6+人名配对4+雅思阅读填空3
雅思阅读文章大意 蜘蛛丝与纺织品。雅思阅读文章讲述了golden spider是如何在体内把Liquid silk转化为solid silk的过程,雅思阅读文章中提到了一些科学家针对蜘蛛做的实验,如何提高capacity。在结尾两段讲述了关于spider silk的医学应用及市场的积极前景。
参考答案:
小标题:
i experiment of an old idea
ii lifecycle of Madagascar spiders
iii advances in textile industry
iv resources to meet demands
v physical property of spider silk
vi scientific *ysis spider silk
vii work of art
viii importance of silk textile
ix difficult to raise spider in capacity
14. Paragraph A viii
15. Paragraph B v
16. Paragraph C ix
17. Paragraph D i
18. Paragraph E iv
19. Paragraph F vii
人名配对4:
A. Simon Peers B. Nicholas Godlley C. Blackledge
20. need tremendous spider to make a *all amount of spider silk B
21 Scientists want qualities of spider silk for medical use A
22 Scientists make progress to manufacture spider silk C
23 spider silk materials are be of strength A
雅思阅读填空3:
24. grow silk by introduce genetic material into bacteria and animals
25. Silk come from liquid protein made in a gland inside of bodies.
26. Spider silk spins cause force to make liquid turn to solid silk.
雅思阅读文章题目 British Woodlands
重复年份 20230430 20230421
雅思阅读题材 自然环境
雅思阅读题型 段落细节配对7+选词雅思阅读填空7
雅思阅读文章大意 讲的是英国森林的演变利用和最后的管理,大致雅思阅读文章脉络是在人类的入侵之前英国的植被覆盖情况,工业革命之后,人们对森林的掠夺从以燃烧原料和建筑材料为目的到了以工业发展为目的,后来人们意识到保护森林的重要,开始投入人力物力进行保护。
部分答案参考:
段落细节配对:
27 a description of careless working practices that harm woodland F
28 details of landscape prior to human intervention B
29 arguments against cash rewards H
30 a botanical source of evidence for the appearance of primitive woodland B
31 reasons for reduced economic importance of woodland E
32 a reason for recent improvements of woodland management G
33 an implication for people of unhealthy tree A
选词雅思阅读填空:
Evolution of British Woodland
When woodland started to grow after last Ice Age. certain 34. species naturally
dominated certain regions of Britain. People then intervened to reduce the woodland by using grazing animals and methods such as 35. burning and coppicing. An increasing number of trees have been grown to meet the demand of 36. Industry
Situations of woodland in Britain deteriorated due to the use of 37. I and the rigid 38. planting patterns of woodland. Such practices also destroyed the 39.habits G of animals and other wildlife.
However, in the twentieth century, the state of woodland in Britain has been improved. 40.grants available for fund encourage people to plant trees in good quality.
雅思阅读文章题目 Coastal sculpture
重复年份 20230507 20230712 20230105
雅思阅读题材 艺术
雅思阅读题型 段落细节配对5+人名配对题5+句子雅思阅读填空3
雅思阅读文章大意 海边雕塑。雅思阅读文章一共聊了3座海岸边的知名雕塑的来源与现况,并上升到,认为此种也是当代艺术的代表,丰富了艺术结构。雅思阅读文章由法国的海岸边雕塑引入到世界范围,最后又落回到英国的三座雕塑。
参考答案:
段落细节配对:
14. A misunderstanding regarding financing of the construction of artwork. C
15. A suggestion of a place with fewer visitors than it used to be. D
16. Positive comments regarding all three pieces of artwork. E
17. How a talk change people's opinions. D
18. Reference of an artwork that turned out to cost the public a lot. B
人名配对:
A. Antony's figure B. Moe's status C. Lost church
19. It commemorates a hero. B
20. Some people like to make physical contact with it. A
21. It is welcomed by local people. B
22. It has been shown In other place. A
23. People fear it will cause accident. C
句子雅思阅读填空:
24. Another Place is representation Gormley s own body.
25. The original Walton Church disappear because of coastal erosion.
26. The material used to build Lost Church will be steel pole.
雅思阅读文章题目 Solving an Arctic Mystery
重复年份 20230521 20231025
雅思阅读题材 人文社科
雅思阅读题型 判断7+雅思阅读填空6
雅思阅读文章大意 北极沉船。两条执行任务的船消失了,很多人试图找到它们,但都失败了,最后在sonar技术的支持下找到了。船上所有船员全部通过遇难的原因探究中发现,他们遗骸中很多都lead超标,研究发现tin of food及inheritance等因素均不是汽运,造成中毒的原因是water needed for engine。研究结果跟inuit人的口头记录温和,证实了其可靠性。
参考答案:
判断:
1. 很多人尝试定位没有成功 T
2. 这是Inuit人第一次跟定位沉船的专家合作 NG
雅思阅读填空:
8. geology
9. solar
10. tin
11. water
12. engine
13. stories
雅思阅读文章题目 When did music begin?
重复年份 20230528 20230216
雅思阅读题材 艺术
雅思阅读题型 选择4,+配对5+判断5
雅思阅读文章大意 讲音乐的起源和影响,讲到了音乐和语言的关系,提到一个学者对于音乐的研究。
部分答案参考:
判断:
27. In the first paragraph, what does the writer say about the nature of music?
C. Music ability is made of many elements
28. Who originally states that speech and music developed at the same time?
A. John Blacking
B. Nils Wallin
C. Steven Mithen
D. Steven Brown
29. In Mithen's book, the theory about music
C. affect the behaviours of others
30. an ancestor common for Neanderthals and homo sapiens when
A. selecting a partner
配对:
31. Music has a universal character C
32. The contribution that Mithen has made about the evolution of music A
33. The theory that language is related to the music supported by Mithen E
34. The previous researchers' contribution to the evolution of music B
35. The previous review about the music D
A. has an effect on the other researchers
B. useful while limited in several ranges of scope.
C. despite cultural influences it
D. is not the same in ail traditions.
E. was not originally accepted by some researchers
F. was based on historical theories
36. Mithen's research about music take into account the association with physical
movements. Y
37. Mithen's hypotheses can be proved by some *all societies in remote locations now. Y
38. The * speech directed at babies is similar to Neanderthals' communication. NG
39. Mithen's theory supports Steven Pinker. N
40. People in modern society are heavily relied on electronically produced music. NG
希望以上的答复能对您的留学申请有所帮助。如果您有任何更详细的问题或需要进一步的协助,我强烈推荐您访问我们的留学官方网站
,在那里您可以找到更多专业的留学考试规划和留学资料以及*的咨询服务。祝您留学申请顺利!
雅思A类阅读考生们怎样才能提高阅读的速度? ?
可以参照一下以下几个方法来提高雅思A类阅读:
1,就是大家都知道的单词量。单词是所有英语类考试的基础,当你的单词量达到一篇雅思阅读中有90%的单词你都认识的地步,那么你看文章的速度以及你的正确率肯定比那些单词量低的同学快和高,所以想要提高雅思阅读成绩,就得先提高你的单词量。
2,就是长难句,很多同学都有一种疑惑就是一个句子当中所有的单词我都认识,可我就是看不懂这个句子究竟在说些什么,由此看来,这部分学生欠缺的就是一种分析长难句的能力,也就是语法知识储备不足。如果在考前能够搞定100个左右的雅思阅读长难句,那么上了考场也不怕了。
我们学习语法的目的就是能够帮助我们看懂句子和写对的句子,所以在雅思阅读复习当中,你不需要去知道那些很细小的语法知识点,你只需要搞清楚句子的主谓宾、找到它的主干部分,那么你就自然而然能看懂这些句子了,所以在考试之间搞懂100个长难句,对提高你的阅读分数大有帮助。
3,在单词量足够并且能看懂长难句的情况下,你还需要做的就是了解各种题型的解题技巧,只有当这三者你都搞明白了之后,拿下雅思的阅读就不在话下了。
雅思A类阅读做题时间如何分配呢?
提醒考生有两个要领需要掌握:首先,要能对题目类型进行分类。一般来讲,我们可以简单先把题型分为寻找大意题型和寻找细节信息题型。在做审题时,如果看到有标题配对,可以暂时不用关注。除了此类题型,绝大多数都是要通过定位词,顾名思义确定位置的词,即我们平时说的locatingwords,来帮助我们准确快速地确定题目在文章中对应的位置。
所以说,如果一篇文章的题目中的定位词越明显,说明越容易在文章中找到答案,相应的这篇文章做起来就较简单,省事又省时。其次,要善于发现各种题目之间的联系和特点,考虑题型的组合规律。大部分细节题,答案在文章中出现时有一定的顺序性原则,比如是非无判断题、完成句子、表格、标签、单项选择题、简答题等。
以上就是雅思无忧小编给大家带来的雅思A类阅读做题时间如何分配呢?全部内容,希望对大家有所帮助!
雅思培训
免责声明:文章内容来自网络,如有侵权请及时联系删除。